URGENT

Obert el termini per demanar els ajuts de menjador escolar pel curs vinent

Compartiu aquesta història

A partir d’avui, i fins el proper 5 de juny, es poden sol·licitar els ajuts econòmics pel menjador escolar pel curs vinent. Es tracta d’unes beques que, en funció de les circumstàncies familiars, cobreixen el 35, el 50, el 75 o el 100% del cost d’aquest servei.

L’any passat es van presentar 229 demandes durant la convocatòria de juny.

Al setembre, s’obre una nova convocatòria per poder demanar els ajuts.

Per fer la demanda d’ajuda cal que l’alumne estigui empadronat a Palafolls, indiferentment que estudii a un altre municipi, cal presentar  el model de sol·licitud específic, i adjuntar informació  sobre la situació econòmica i familiar que obliguen a sol·licitar la beca.

El tràmit es podrà fer a través d’internet (aquí) o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, sempre amb cita prèvia (aquí). Ho explica Judit Puig, Treballadora Social de l’Ajuntament de Palafolls.

A banda de les dues convocatòries generals, i des d’aquest curs, les famílies que ho necessitin poden igualment demanar una beca menjador en qualsevol moment del curs. D’octubre a abril les demandes es cursen mensualment al Consell Comarcal del Maresme, que és qui gestiona les sol·licituds i atorga les beques.

Gràcies a aquesta modalitat de sol·licituds obertes, durant aquest curs s’han tramitat 15 demandes, de les 276 demandes totals fetes des de Palafolls per aquest curs que ja s’acaba.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics