URGENT

Els alumnes de Palafolls celebren una nova edició de l’English Day

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, els centres escolar de Palafolls de primària i secundària celebren una nova edició del projecte English Day. Aquesta és una iniciativa que neix de la coordinació entre les escoles i l’institut per potenciar l’ús de l’anglès per part dels alumnes. 

Tot i que les escoles han preparat algunes activitats conjuntes, durant la jornada de demà els diversos centres educatius estaran fent les seves pròpies activitats a les aules per celebrar la diada. 

Anna Miranda, cap d’estudis de l’Escola Les Ferreries, explica que, des de l’escola, s’ha demanat a les famílies que els alumnes portin una samarreta amb una frase en anglès. A la vegada, entre altres activitats, els més petits s’han après la coreografia de la cançó ‘Baby Shark’.

A Mas Prats, la seva cap d’estudis, Silvia Vidal, detalla que han volgut centrar aquesta edició de l’English Day en la diversitat i inclusió. Tal com diu, aquest és un tema molt actual que permetrà als alumnes descobrir aquesta part de la riquesa humana des de l’anglès. 

En el cas de l’Institut Font del Ferro, durant tot els dia els alumnes dels diversos cursos estan participant en les obres de teatre que es representaran al teatre de Palafolls pels infants del municipi. A la vegada, altres alumnes faran de dinamitzadors del centre de secundària i han preparat tallers per la comunitat educativa de l’institut. N’ha informat Vanessa Agüera, coordinadora pedagògica del centre.

Finalment, tot i la organització per part de les escoles i l’institut, des dels centres educatius han volgut destacar la col·laboració de l’Ajuntament per fer possible la realització d’aquesta jornada un any més. Entre d’altres, han agraït la cessió del Teatre de Palafolls per dur a terme les diverses obres de teatre que els alumnes podran visualitzar demà. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics