URGENT

El distintiu per estacionar a la zona verda de Sant Lluís s’haurà de tramitar a l’OAC

Compartiu aquesta història

A partir del 15 de juny tornarà a activar-se la limitació d’estacionament a diferents zones de Sant Lluís. La zona verda estarà reservada exclusivament per a que puguin estacionar els residents a Palafolls. Per acreditar-ho cal disposar d’un distintiu que es coloca al parabrises del vehicle i que permet l’estacionament en qualsevol de les zones marcades de verd.

El distintiu cal renovar-lo cada any, però enguany s’ha modificat la forma amb la que s’ha de demanar.

La targeta identificativa s’haurà de tramitar, a partir d’aquest proper dimarts dia 28, a l’OAC. Es podrà fer telemàticament, amb un tràmit especial del web municipal, o bé presencialment, sempre amb cita prèvia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Per aconseguir el distintiu el vehicle ha d’estar al corrent de pagament de l’impost de circulació a Palafolls i el sol·licitant cal que estigui empadronat al nostre poble.

Un cop feta la sol·licitud, i comprovats els requisits, es podrà recollir la targeta l’endemà de rebre la notificació, presencialment, a l’OAC. 

La zona verda entrarà en funcionament durant els mesos d’estiu, quan el barri rep centenars de vehicles dels visitants del parc aquàtic i dolfinari que busquen aparcament gratuït per estalviar-se l’estacionament del Marineland. D’aquesta manera es garanteix espais d’estacionament pels veïns del barri. 

La zona verda estarà habilitada fins a mitjans de setembre, quan hagi ja tancat el parc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics