URGENT

El Molí de la Sal serà el protagonista de la Setmana de la Natura a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, juntament amb la Biblioteca la Cooperativa, han preparat una nova activitat per commemorar la Setmana de la Natura.

Concretament, aquest divendres s’ofereix ’Degoteig de Paraules’ que és una sessió de lectura de textos narratius i de poesia on l’aigua és la protagonista i que s’acompanyaran de la música dels alumnes de ‘Aula Contrapunt al Molí de la Sal. 

Aquesta activitat serà la primera que es durà a terme dins la Setmana de la Natura, tot i que no és l’única. Enguany també s’ha organitzat un taller d’anellament d’ocells amb l’ornitòleg Joan Carles Abella, que s’impartirà dissabte de 9 h a 13 h al Molí de la Sal i que comptarà amb la col·laboració del grup de voluntaris Ciència Ciutadana de Malgrat de Mar.

D’altra banda, per celebrar l’efemèride, la Biblioteca La Cooperativa ha organitzat una exposició de fotografies de natura de Xavier Xaubet i Josep Maria Mauri de l’AFIC Blanes. Aquesta es va inaugurar dilluns i es podrà visitar a l’equipmanet fins al 30 de maig. 

Tot i que l’exposició es pot visitar en qualsevol moment que la biblioteca estigui oberta, les altres dues activitats, necessiten inscripció prèvia. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça electrònica mediambient@ajmalgrat.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics