URGENT

Aspronis celebra el 2n Sopar Solidari i la 1a edició dels premis de la Fundació

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres 29 de maig, l’Hotel Santa Marta de Lloret acollirà la segona edició del Sopar Solidari de la Fundació Aspronis.  Enguany, els beneficis que es recaptin amb els tiquets del sopar aniran destinats a infants en situació de pobresa per oferir-los recursos i oportunitats educatives i de lleure. A més, s’aprofitarà la vetllada per entregar els primers premis de la Fundació Aspronis. Ho ha detallat Francesc Durà, director general de l’entitat.

Durà afegeix que aquests premis neixen després de considerar des del Patronat que calia reconèixer la tasca de totes aquelles persones i entitats relacionades amb Aspronis. Concretament, hi haurà quatre premis diferents per a diversos àmbits socials. S’entregarà el premi Maria Dolors Oms en l’àmbit assitencial, el Robert Pujol en el laboral, el Xavier Oms en l’esportiu i el Joan Doménech pels valors culturals i socials. 

El sopar comptarà amb l’actuació musical del cantant Miquel Abras i estarà conduït pel periodista Llucià Ferrer. Tothom qui vulgui participar pot comprar el seu tiquet a la botiga del web d’Aspronis a u preu de 85€. Des de l’entitat també indiquen que hi ha l’o

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics