URGENT

El Cadet de futbol sala imbatible contra el Blanesport

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana s’han disputat altres de les competicions abans del final de temporada dels diversos equips palafollencs. Entre ell s’hi trobava el Cadet de futbol sala qui es va enfrontar al Blanesport. La jornada va ser molt ositva per l’equip apalfollenc i, és que, el partit va finalitzar amb 19 gols des de la banda palafollenca davant els 0 del rival. 

El primer dels gols es va celebrar tot just quan feia dos minuts que havia començat el partit, de la mà de Lucas López. Minuts més tard, seguien el primer, dos gols més de López i dos de Martínez ampliaven el marcador, juntament amb els de Recio, Nieto, Cerdà, Parra, Sorroche, Rodríguez i Nil Martínez.

El cap de setmana va ser molt positiu pel club palafollenc i, és que, no només el cadet va celebrar la victòria, també van celebrar les seves pròpies victòries l’equip de divisió catalana contra el Riudellots (5-6), l’equip de primera divisió juvenil contra el Vidreres (2-6), el juvenil de divisió d’honor contra el Bosco Rocafort (5-2) i el Cadet Femení contra el Lloret (6-1). 

En bàsquet, els dos Cadets van jugar aquest cap de setmana. En aquest cas, el Cadet B va perdre a casa contra l’Arbúcies per 23 punts (45-68) i el Cadet A va guanyar contra el Guíxols per 32 punts (33-65).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics