URGENT

Els alumnes de 4t d’ESO tornen de la seva estada d’aventures un pèl més tard per una possible intoxicació 

Compartiu aquesta història

Una 70a d’alumnes de 4t de l’ESO de l’Institut Font del Ferro de Palafolls estan tornant a aquesta hora en autocar des d’Osca on estaven practicant esports d’aventura.

Segons ha comunicat el centre educatiu als pares, alguns dels alumnes han mostrat símptomes d’una possible intoxicació.

En el mateix correu l’institut explica que els alumnes que han presentat els símptomes han estat atesos en tot moment per personal sanitari.

Avui era l’últim dia de l’estada i en l’excursió del matí alguns ja no hi han participat per mal de panxa. Ja a mig matí, el nombre de joves amb símptomes ja era més gran.

Aquesta emissora s’ha posat en contacte amb l’alberg on els joves palafollencs estaven allotjats aquests dies, prop de Jaca, i han assegurat que les autoritats sanitàries de la zona han estat valorant als afectats, sense precisar quants alumnes i professors es troben malament. 

Tampoc està clar què ha afectat als estudiants en la seva estada a Osca, on els joves gaudien d’uns dies amb activitats d’aventura com a final de curs.

Els alumnes van marxar dilluns i ja tenien previst tornar avui a Palafolls, però la sortida s’ha hagut d’endarrerir unes hores per culpa de l’atenció sanitària requerida.

A hores d’ara, el grup ja és de camí a casa, on s’espera que arribin cap al vespre d’avui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics