URGENT

El CB Palafolls celebra 40 anys d’història amb una gran festa

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, el Club de Bàsquet Palafolls celebra 40 anys i per commemorar l’efemèride han preparat tota una jornada festiva amb tots els membres del club i la gent que els vulgui acompanyar al Palauet. 

Concretament, a les 10h es farà una presentació dels equips del club. A les 12h els cadets del bàsquet palafolls disputaran entre ells l’últim partit de la temporada. 

Al migdia, aproximadament a les 14h, es farà un sopar de germanor a la gespa del Palauet i a les 17:30h es farà l’entrega dels trofeus commemoratius del 40è aniversari del club de la mà de Marta Alabart, regidora d’Esports a l’Ajuntament de Palafolls

A la vegada, aquest dissabte a la tarda es disputarà la gran final del playoff d’ascens a 3a Catalana de futbol. 

I, és que, el primer equip del CD Palafolls es traslladarà al camp de La Cellera per disputar el partit final en què es decidirà qui dels dos equips passarà a 3a Catalana. 

El club, de la mateixa manera que va convocar l’afició pel partit d’aquest passat cap de setmana, ha demanat a l’afició que s’acosti al camp de La Cellera per tal d’animar els jugadors de Palafolls. Per facilitar el transport del públic, el club ha posat a la seva disposició tres autocars que ja estan pràcticament complerts. 

Tal com informen des del CD Palafolls, de moment, 150 persones s’han apuntat per anar-hi, a banda de les persones que aniran amb cotxe i els jugadors del Benjamí que tenen un partit prop de la zona i que també volen animar els seus companys de club. El partit del primer equip contra La Cellera es disputarà a partir de les 17h al Camp Municipal de la Cellera de Ter.

Aquest cap de setmana, a més, el Palauet serà la seu d’alguns dels partits de playoff d’ascens a Divisió d’Honor Base de futbol sala. Concretament, es disputaran des de les 15h fins passades les 18h els partits del Sant Julià de Ramis conrea el Col·legi Episcopal Mare de Deu de l’Acadèmia; el Sala 5 Martorell B contra el Badalona Futsal Iris B; i el Tecnovit Alforja contra el Santa Coloma Futsal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics