URGENT

L’AMPA de l’Institut Font del Ferro presenta Mae Mia!, el seu nou musical

Compartiu aquesta història

Després d’oferir representacions com el musical inspirat en les cançons de Raffaella Carrà, el del Rey León o el Màgic d’Oz, els pares i mares de l’AMPA de l’Institut Font del Ferro no s’aturen i ja ho tenen tot preparat per a un nou musical a Palafolls. 

Aquesta vegada, els membres de l’AMPA s’han inspirat en la pel·lícula Mamma Mia per a crear el Mae Mia!, un musical que, tot i ser fidel al film original, no deixa enrere l’essència i els acudits de les famílies que el versionen. 

Pel que fa a les representacions, hi haurà dos passi, un aquest dissabte 1 de juny i un altre l’endemà diumenge, ambdós seran a les 19h. Les persones interessades en gaudir de la representació ja poden comprar les seves entrades a un preu de 3€ al Cafè de Palafolls i a la llibreria Colors o posant-se en contacte amb l’AMPA de l’institut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics