URGENT

Mas Prats acull el II Circuit d’escacs Júnior Costa Brava

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, l’escola Mas Prats serà una de les seus del Circuit Júnior d’escacs Costa Brava. Després de Torroella de Montgrí, el circuit arriba a Palafolls on tots els joves menors de 18 anys interessats en els escacs podran inscriure’s i optar a guanyar aquesta competició.

El circuit està organitzat per l’Escola d’escacs Costa Brava i, tot i que aquesta és la segona edició, a Palafolls és el primer any que se celebra. El circuit, concretament, consta de 5 tornejos en diferents municipis de la Costa Brava, com per exemple Calonge o Sant Feliu de Guíxols. N’ha donat més detalls Carlos Salgado, director de l’escola organitzadora del circuit.

L’Escola d’escacs Costa Brava és l’encarregada de realitzar l’extraescolar d’escacs a Palafolls és per aquest motiu que aquest diumenge participaran al torneig alguns joves Palafollencs. Tot i això, des del centre animen a tots els interessats a apuntar-se a la competición.

Les següents competicions es duran a terme el 9 de juny a Calonge i el 16 de juny a Sant Feliu de Guíxols. La gran final, tal com detallen, serà el proper 23 de juny a Platja d’Aro. Els interessats en participar només cal que s’inscriguin de forma gratuïta a través del web de l’escola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics