URGENT

Alerta per un festival d’ideologia nazi a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

Aquesta nit se celebra en una masia de Santa Susanna el festival Chaos in the sun, que s’anuncia a les seves xarxes socials amb etiquetes que fan referència a moviments feixistes i a grups neonazis. 

En aquest sentit, tal com informen des de Ràdio Calella Televisió, la plataforma Alt Maresme Antifeixista ha posat en alerta aquesta situació, ja que asseguren que el cicle de concerts reuneix grups neonazis vinguts de diversos països d’Europa que s’allotjaran en hotels de la zona.

La plataforma detalla que aquest festival es durà a terme a la masia Mas Alemany, comença avui i s’allargarà fins demà. Afegeixen que aquest és el segon any consecutiu que es duen a terme aquests concerts i que, ja l’any passat van aplegar un centenar de persones. 

En el comunicat, a més, afirmen la passivitat i manca de mesures per part del consistori a l’hora de prohibir aquest tipus d’actes d’exaltació nazi. En aquest sentit, l’emissora calellenca ha contactat amb l’ajuntament de Santa Susanna des d’on detallen tenir una notificació d’una barbacoa a la masia, però que resten a l’espera de més informació sobre la petició. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics