URGENT

Els Maduixots ja són a Palafolls

Compartiu aquesta història

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, els Maduixots, ja s’ha instal·lat definitivament al nostre municipi. Aquest matí, els membres de l’entitat castellera han acabat d’instal·lar la seva xarxa al Forroll de Palafolls. Aquest era l’últim element que necessitaven per tal d’oficialitzar els assajos al nostre municipi. 

En aquest sentit, Bernat Sanjuan, president de la colla, afirma que estan molt contents de tenir per fi un local fixe on poder assajar. I, es que, tot i estar establerts des de feia anys a Pineda de Mar, fa uns mesos els van informar que havien de deixar el local on assajaven.

A banda dels assajos, l’entitat també ha previst un local social al Forroll on es faran trobades i activitats diverses. A més, ja han calendaritzat algunes activitats al nostre municipi, com la seva participació a la festa dels veïns del Barri Sant Lluís, una diada castellera pel FEM i la seva tradicional participació a la Festa Major de Palafolls.

Finalment, ara que estan establerts a Palafolls, des de l’entitat continuen animant als palafollencs a unir-se als Maduixots perquè la família castellera segueixi augmentant. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics