URGENT

La biblioteca Enric Miralles s’uneix a la Súpernit a les biblioteques 

Compartiu aquesta història

Aquesta nit, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls serà un dels 202 equipaments de Catalunya que participarà a la Supernit de les Biblioteques. Aquest any, l’activitat gira entorn els Beta del canal SX3 i se centra en un virus que vol acabar amb els llibres del món. Ho ha detallat Anna Miralles, directora de la biblioteca de Palafolls.


L’activitat està dirigida a infants entre 6 i 14 anys. Tots els interessats han d’anar acompanyats d’un adult, tot i que s’han d’inscriure prèviament. A Palafolls encara queden 6 places disponibles per assistir-hi, per apuntar-vos només cal que truqueu a la biblioteca al 93.765.79.08 o enviar un correu electrònic a l’adreça b.palafolls.em@diba.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics