El primer equip del CD Palafolls ja és equip de 3a catalana

Dissabte l’amateur de futbol va aconseguir l’ascens de categoria després d’imposar-se a la final a La Cellera per 1 a 2.

El partit es va posar de cara ja al minut 10 quan Sergi Galea va marcar el primer gol dels palafollencs. Just abans de la mitja part, Nil Victòria rematava de cap un corner per fer el 0 a 2.

L’entrenador del Palafolls, Joan Vila, explica que l’equip és molt perillós a pilota parada.

A la represa la Cellera va pujar línies i va apretar conscient que necessitava al menys empatar per forçar la pròrroga.  L’equip gironí va pressionar durant tota la segona part i va aconseguir marcar al 59.

De tota manera, el Palafolls, amb una sòlida defensa, va aconseguir mantenir el resultat fins al minut 90 i els 5 d’afegit.

Al final invasió de camp del centenar llarg d’aficionats palafollencs que van ser a La Cellera per animar a l’equip i celebració sobre la gespa.

La festa es va traslladar a Palafolls  i fins ben entrada la matinada.

L’any que ve, el primer equip jugarà de nou a la 3a Catalana.