URGENT

L’alcalde visitarà els veïns del barri Santa Maria

Compartiu aquesta història

Dins el cicle de ‘Trobades amb l’alcalde’, demà a la tarda hi ha una nova reunió. Concretament, aquest cop, l’alcalde de Palafolls i l’equip de govern es traslladaran al barri Santa Maria per conèixer quines són les inquietuds i propostes dels veïns, a banda d’explicar quina és la gestió local que s’està fent des del consistori en relació al barri. 

La cita a Santa Maria es durà a terme demà a partir de les 19h al Parc de la girafa.

Aquesta iniciativa va començar el passat mes de maig al barri Sant Lluís i es repetirà un cop al mes fins al desembre. La previsió és que cada primer dimarts de mes l’alcalde es desplaci a un àmbit de Palafolls amb part de l’equip de govern per exposar què s’està fent, però també per recollir propostes i demandes del territori.

La propera trobada serà al juliol a Sant Genís i a l’agost a Ciutat Jardí. Al setembre, no hi haurà trobada, ja que coincideix amb la festa major. A l’octubre la cita serà a Mas Reixac, Mas Carbó al novembre i al desembre es farà l’última al centre de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics