URGENT

Els treballadors de Bershka Logística continuaran amb les protestes 

Compartiu aquesta història

La setmana passada, els representants dels treballadors de Bershka Logística a Palafolls es van reunir amb l’empresa per tal de buscar una solució a l’actual problemàtica entre ambdós sectors. Malgrat que semblava que s’estaven acostant posicions, les negociacions no han arribat a bon port i, és que, més del 60% de la plantilla ha votat en contra el preacord de l’empresa pel que fa a les condicions laborals dels treballadors. N’ha donat més detalls, Ainhoa Salvador, secretaria general de CCOO a Bershka Logística.

Pel que fa al preacord, entre altres, l’empresa oferia un plus variable pels treballadors que està condicionat a la productivitat d’aquests. En aquest sentit, les reclamacions posen de manifest que els empleats de Bershka no poden estar condicionats a la seva productivitat, tenint en compte que és l’empresa qui marca els objectius segons els beneficis que vol aconseguir al llarg de l’any. 

Altres de les propostes de l’empresa era modificar l’acord ja existent sobre la reducció de 16 hores de la jornada laboral. Després de la trobada de la setmana passada i veient que els treballadors no estan d’acord amb les propostes que s’han posat sobre la taula, des del comitè informen que mantenen les protestes que s’han planificat al llarg d’aquests mesos vinents fins que no s’arribi a un acord definitiu amb Bershka Logística.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics