URGENT

Can Batlle programa un torneig de futbol sala, un curs de premonitors i una nova edició dels Joves en Marxa per aquest estiu

Compartiu aquesta història

El local jove de Can Batlle ja ha fet públiques les activitats que ha preparat per aquest estiu, que començaran el 21 de juny amb untorneig de futbol 5×5 a la pista de la Figuerassa. Es tracta d’una de les activitats més demandades pels joves usuaris del local i que està pensada pels nascuts entre els 2004 i el 2011. A la vegada, és un acte que coincideix amb les festes del barri Sant Lluís, és per això que animen als joves participants a fer poble i unir-se a la celebració un cop acabi el torneig. Ho ha detallat Marta Martí, dinamitzadora de Can Batlle.

Ja al juliol s’ha preparat una nova edició del curs de premonitors, per a joves d’entre 16 i 17 anys, per tal que es puguin introduir al món de l’educació en el lleure. Es tracta d’un curs gratuït amb places limitades i que atorgarà un títol no oficial, però que si que ensenyarà els conceptes bàsics per obrir la porta d’aquest món als joves interessats.

Per últim, i com ja va sent habitual, tornarà el programa “Joves en Marxa” que tornarà a proposar activitats variades durant  6 dies del mes de juliol. És una proposta on els i les joves palafollencs d’entre 12 i 16 anys decidiran fer les activitats que més els hi agradin. Seran doncs els propis joves qui es programin l’estiu amb activitats gratuïtes.

Els joves que vulguin participar d’aquestes activitats proposades per Can Batlle ho ha de demanar, com ja és habitual des de fa un temps, per instància a l’Ajuntament, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Palafolls. Enguany, però, cada activitat necessita una instància concreta.

Podeu consultar les dates d’inscripcions a les xarxes de Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics