URGENT

Una vintena d’estudiants de Palafolls comencen les PAU

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts, 24 alumnes de l’Institut Font del Ferro de Palafolls s’han traslladat fins a l’Institut Lluís Companys de Tordera per a dur a terme els primers exàmens de les Proves d’Accés a la Universitat. Tal com detalla el director de l’institut de Palafolls, Jordi Busquets, la jornada s’ha desenvolupat tal com estava previst i les expectatives pel que fa als resultats dels estudiants són molt positives. 

Concretament, aquest matí s’han dut a terme els exàmens de Llengua Castellana i Literatura, Llengua Estrangera, Física, Fonaments Artístics, Geografia, Geologia i Literatura Dramàtica. Demà i divendres es faran Història i Història de la Filosofia, Anàlisi Musical, Ciències Generals, Dibuix Artístic, Disseny i Funcionament de l’Empresa i Disseny de Models de Negoci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics