URGENT

Crema el pati interior d’un habitatge al carrer de Baix

Compartiu aquesta història

Aquest matí, pels volts de les 9:30h un veí ha avisat de l’avistament de flames en un pati interior d’un dels habitatges que hi ha al carrer de Baix de Palafolls. Un cop han arribat els agents de la Policia Local, han ajudat a sortir a les persones que es trobaven dins l’immoble mentre s’esperava que arribessin els Bombers de la Generalitat per extingir l’incendi. 

Actualment, s’estan investigant les causes d’aquest. Tot i això, RP ha pogut parlar amb el propietari de la casa qui ha informat que aquest matí havia estat cremant fustes al pati i poster un foc mal apagat ha estat el causant de l’accident. En aquest sentit, ha afegit que el que s’ha cremat ha estat una caseta que tenia al pati interior amb eines i altres materials. Pel que fa a l’habitatge, indica que sembla que les flames no hi han afectat. 

Per tal d’assegurar la zona, s’ha demanat a tots els veïns que s’allunyessin de la façana de la casa i, als que es trobaven dins dels seus habitatges, que tanquessin portes i finestres. A la vegada, s’ha tallat el trànsit al carrer i s’ha desviat cap al Parc de les Rentadores per facilitar la tasca d’extinció dels bombers.

En aquesta operatiu de seguretat ha calgut la intervenció de dues patrulles de la Policia Local de Palafolls, una dotació de Bombers i una ambulància del SEM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics