URGENT

Disminueix l’atur per sota de les 400 persones per primer cop en més de 15 anys

Compartiu aquesta història

Tal com detallen les últimes dades publicades per l’Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, l’atur ha tornat a disminuir un mes més al nostre municipi. Actualment, la xifra se situa per sota els 400 aturats, concretament 381, unes dades inusuals a Palafolls, ja que en els últims 15 anys sempre s’ha situat per sobre els 400 i arribant, fins i tot, als 900 aturats. 

Respecte al mes passat, l’atur a Palafolls ha disminuït en 32 persones. I, si comparem la dada actual amb la del mes de maig del 2023, l’atur ha baixat el doble. I, és que, el maig del 2023 hi havia a Palafolls 64 persones aturades.  

Pel que fa a la xifra d’aturats en els municipis veïns, l’únic on ha augmentat és Malgrat de Mar on hi ha dues persones més sense feina (797). A Santa Susanna i Tordera la xifra també ha baixat, com a Palafolls, en 5 (138) i 15 persones (1.073), respectivament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics