URGENT

El Festival Micròmetre comptarà amb una programació de sis dies amb actors de renom

Compartiu aquesta història

Santa Susanna ha presentat aquesta setmana la 8a edició del Festival Micròmetre. Una edició que mostra la seva consolidació com el festival que dona el tret de sortida a la temporada de teatre.

Està previst que el festival es porti a terme entre l’1 i el 10 de setembre, i comptarà amb espectacles com ‘Lo nuestro estaba cantado’ dirigida per Alícia Serrat; ‘Albert Pla. ¿Os acordáis?’; o ‘Tot fent Pigmalió’ de Marc Rosich i Jordi Andújar amb Lloll Bertran. 

A la presentació del festival, l’alcalde de Santa Susanna va insisitir en la importància d’invertir en cultura. En el cas del Festival Micròmetre, van exposar que buscaven que fos un projecte que “agradi als de casa i que sigui capaç d’atraure als de fora”. I, és que, segons detallen des del consistori veí, la proporció d’espectadors del festival és un 70% susannencs i un 30% d’altres indrets. 

El llistat complet d’espectacles el podreu trobar al web del festival. Totes les entrades tenen un preu d’entre 12 i 15 euros i també es podreu comprar des del mateix web.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics