URGENT

L’arxiu de Palafolls participa en un col·loqui sobre la funció i la importància dels arxius 

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, 9 de juny, és el Dia Internacional dels Arxius i coincidint amb aquesta efemèride els companys de Vilassar Ràdio i   l’Arxiu Comarcal del Maresme han preparat un programa especial per posar en valor la feina diària dels arxius locals i comarcals en la seva tasca d’indexació, restauració, manteniment i divulgació de la informació patrimonial dels municipis i per tant de la seva memòria.

El programa, que començarà a les 17h i durarà 3 hores, entrevista a  usuaris, investigadors, restauradors i conservadors, titulars de fons, genealogistes, tècnics arxivers, voluntaris amb la intenció d’acostar la realitat i el treball d’aquestes institucions.

Entre els convidats a la jornada hi ha Fèlix Bota, l’arxiver de Palafolls, que participarà en una taula rodona al costat dels arxivers de Sant Pol i Pineda de Mar.

El programa  es podrà seguir en directe a Ràdio Vilassar o també presencialment assistint com a públic a l’Arxiu Comarcal del Maresme, al carrer d’en Palau, número 32, de Mataró.

Està organitzat per l’Arxiu Comarcal del Maresme, Vilassar Ràdio, el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics