URGENT

Palafolls se suma a la caminada popular contra el maltractament a les persones grans

Compartiu aquesta història

El proper 15 de juny, una vintena de municipis del Maresme, entre ells Palafolls, s’han unit per reivindicar la dignitat de les persones grans. Aquesta unió s’emmarca dins el Dia Mundial per a la presa de consciència sobre l’abús i el maltractament a les persones grans.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials a l’Ajuntament de Palafolls, Marta Alabart, detalla que la caminada està impulsada pel Consell Consultiu de la Gent Gran del Maresme amb la intenció de visibilitzar la unió de la societat contra l’abús i el maltractament que moltes persones pateixen. I, és que, tal com detallen des del Consell Comarcal del Maresme aquesta és una violència encara invisibilitzada que sovint es produeix a l’espai personal i íntim dificultant la seva detecció i posterior denuncia. 

Tot i que la data encara està per concretar, es preveu realitzar-la el proper dilluns 14 de juny. La intenció és que la caminada surti des del consistori, on es llegirà el manifest oficial, baixi cap el Gorg dels Cans i continuï fins al Parc de la Girafa. 

Les persones interessades només cal que s’acostin o truquin a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls per tal de formalitzar la seva inscripció. A banda de Palafolls, altres municipis que han organitzat la caminada popular són Arenys de Mar i de Munt, Cabrera, Calella, Pineda, Santa Susanna i Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics