URGENT

La 7a Nit de l’Esport de Blanes guardona 37 entitats i esportistes 

Compartiu aquesta història

Dissabte al vespre, la Ciutat Esportiva de Blanes va acollir la 7a edició de la Nit de l’Esport, una celebració que serveix com a col·loqui de la temporada esportiva a la ciutat. En total, 1.500 persones van assistir a l’acte, entre entitats, esportistes, famílies i interessats.

El mestre de cerimònies de la nit va ser el periodista Carles Cuoso qui va anat anunciant els guardonats i guardonades de la festa. I, és que la intenció de l’acte és premiar premiar la tasca de totes les entitats esportives del municipi que hi participen.

Durat la vetllada es van entregar 37 premis en diferents categories,a banda de diferents Reconeixements Especials escollits pel consistori blanenc.També, com és habitual cada any, es va lliurar el premi als Treballs de Recerca dels alumnes de batxillerat que van triar l’esport com a temàtica. 

L’any passat, l’organització va demanar a les entitats blanenques que triessin quatre valors esportius d’un total de 14 propostes. Els escollits van ser el Companyerisme, l’Esforç, Respecte i la Igualtat. Enguany, la tasca de les entitats va estar nominar esportistes o equips que representessin cadascun d’aquests valors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics