S’aprova inicialment la segona fase del projecte de renovació de l’enllumenat públic de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha aprovat de forma inicial el projecte d’execució de la segona fase de la renovació de l’enllumenat públic del nostre municipi. 

Aquest inclou la renovació de l’enllumenat a quasi tot Ciutat Jardí, a l’espera de poder-la realitzar a tota la urbanització. Aproximadament es canviaran uns 300 punts de llum a Ciutat Jardí. Segons detallen des del consistori, el fet que alguns carrers pertanyin a Santa Susanna fa que sigui més difícil la renovació en tot el terme urbanístic. Es canviarà també el cablejat i els quadres elèctrics de la zona. 

A la vegada, en alguns indrets de Palafolls on no és possible que hi hagi xarxa elèctrica, s’instal·laran columnes amb lluminàries solars per assegurar la correcta il·luminació d’aquests indrets del municipi. 

També s’incorporarà la telegestió a tot el municipi. Amb aquesta tecnologia es podran controlar les lluminàries a distància amb diversos dispositius com telèfons o tauletes i es podran solucionar més ràpidament totes aquelles avaries i problemes que s’en derivin en casos concrets. 

La primera fase de renovació, que s’ha dut a terme aquestes últimes setmanes, ha implicat el canvi a tecnologia LED de totes aquelles llumeneres de Palafolls que encara no ho eren, sobretot les del centre del municipi i Mas Reixac, entre altres. A més, es va eliminar l’enllumenat del Carrer Major i es va substituir per un altre de nou, a banda de canviar els llums de l’avinguda Costa Brava que és una de les artèries viàries del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.