URGENT

Nova baralla davant l’estació de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Dissabte a la tarda la plaça Marià Cubí de Malgrat va ser l’escenari d’una baralla entre diverses persones. Segons el que publica elmalgratenc.cat, l’origen de la baralla es va iniciar en un vagó de tren. Concretament, un grup de dones tornaven en transport públic i, durant el trajecte, tres homes les van increoar en diverse ocasions. 

Segons els testimonis, les dones haurien avisat per telèfon els seus familiars qui les estaven esperant al baixar del tren. En aquell moment es va iniciar una baralla en mig de la plaça que va incloure cops de puny, crits i empentes i en què, fins i tot, van volar cadires de la terrassa d’un bar proper.

Els vigilants de l’estació de tren van mediar en la bralla i van separar els implicats. La policia local va arribar poc després, però els agressors ja havien fugit. Els agents van recollir el testimoni dels afectats i van procedir a la identificació i localització dels fugits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics