URGENT

Blanes posa en marxa una deixalleria mòbil pels barris

Compartiu aquesta història

El Departament de Residus i Neteja de l’Ajuntament de Blanes ha posat en funcionament una deixalleria mòbil que recorrerà tots els barris de la ciutat entre les 10h i les 17h. 

La intenció d’aquesta posada en marxa és, tal com detallen des de l’Ajuntament de Blanes, continuar donant una resposta integral, transversal i continuada en la neteja dels barris com en la promoció del reciclatge a la ciutat.  La deixalleria farà un recorregut fix mensual a tots els barris. És a dir, des del consistori s’ha determinar un dia del mes en què la deixalleria estarà en un punt concret de cada veïnat. 

En aquesta deixalleria s’hi podran abocar els mateixos residus que al polígon. En un dels laterals s’hi podran dipositar ampolles i bateries i, en d’altres espais més petits, cosmètics; cables i carregadors; piles; bombetes; i objectes punxants entre altres. A l’altra banda, els veïns de Blanes podran llençar mobles i trastos vells; aerosols; pintures; electrodomèstics; i aparells informàtics. 

Totes les estades de la Deixalleria Mòbil aniran acompanyades d’un operari que ajudarà a la ciutadania per poder-hi abocar els embalums que duen al lloc més adequat, així com per informar i orientar sobre el reciclatge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics