URGENT

Les xarxes socials i la Intel·ligència Artificial seran les protagonistes de la 27a Setmana de l’Emprenedoria del Maresme

Compartiu aquesta història

A partir del proper 17 de juny i fins al dia 21 se celebrarà la 27a edició de la Setmana de l’Emprenedoria del Maresme. Aquesta iniciativa serveix com a punt de trobada de les persones autònomes i petites empreses. A la vegada, a més de compartir experiències i fer contactes, els participants podran comptar amb diverses càpsules formatives sobre temes d’interès a dia d’avui en matèria de negocis.

Entre aquests temes, les xarxes socials tindran el seu protagonisme, a banda d’altres com la recerca de finançament, l’expansió internacional o el registre de la marca. A la vegada, la intel·ligència artificial també serà un dels “plats forts” de l’edició, tal com expliquen des del Consell Comarcal del Maresme. 

Com anys anterior, le spíndoles informatives s’feriran en format online, el divendres 21, en canvi, la jornada serà presencial al Club Nàutic el Balís de Sant Andreu de Llavaneres i abordarà, precisament, el tema de la intel·ligència artificial.

Les persones interessades poden trobar els horaris i enllaços a les diferents sessions al web del Consell Comarcal del Maresme. A la vegada, al mateix espai es podran inscirure a la jornada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics