Els premis de treball de recerca premien l’estudi de creació d’un club de lectura i la influència dels aliments en l’envelliment

Compartiu aquesta història

Aquest vespre s’ha donat a conèixer els guanyadors de la 17a edició dels Premis de Treballs de Recerca, 7è memorial Daniel López.

El Treball “Són els aliments una de les claus per prevenir l’envelliment”, de Janna Alemany, ha estat el guanyador de la categoria científica. El segon premi d’aquest àmbit ha estat per Iloa Morillas i el seu treball sobre “Aliments modificats genèticament”. El jurat ha decidit deixar desert el tercer premi d’aquesta categoria.

Pel que fa a l’àmbit social, Nora Ramos ha guanyat amb el treball sobre la “Creació d’un club de lectura a l’Institut Font del Ferro”. Un club que s’ha instaurat al centre amb la voluntat de continuar els propers cursos. El segon premi ha estat per Carla Almiron i el seu treball sobre “Fem visible la Síndrome de Lynch”. El tercer classificat ha estat el treball de recerca sobre “Habitatge cooperatiu, una vellesa plena de llibertats” de l’estudiant Alba Ribot.

Els primers premis han aconseguit un diploma i una dotació de 500€, 300€ pels segons classificats i 200€ per la tercera classificada. 

Enguany s’havien presentat 12 propostes al certamen, un dels anys amb més treballs a avaluar; 3 en l’àmbit científic i 9 en el social. El jurat ha valorat l’alta qualitat de les propostes presentades.

Els 5 guardons s’han lliurat durant l’acte de graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Font del Ferro que enguany abandonaran el centre per iniciar altres camins laborals o estudiantils.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.