La Llar d’Infants començarà el curs pràcticament amb totes les places ocupades i absorbint tota la demanda

Compartiu aquesta història

Ja ha acabat tot el procés de preinscripció de la Llar d’Infants Municipal de cara al nou curs que començarà, a l’igual que les escoles, el proper mes de setembre.

El centre ha cobert pràcticament totes les places previstes, gràcies a la modificació de l’oferta que es va fer fa unes setmanes, creant una aula mixta amb infants d’1 i 2 anys. Aquesta jugada ha permès reconvertir una aula de IE1 en la que sobraven places en una mixta que ha permés absorbir les places de IE2 que es quedaven en un primer moment fora.

De fet, l’Ajuntament destaca que s’ha pogut encabir al centre les 51 demandes de noves inscripcions que s’havien fet pel curs vinent, gràcies a aquesta reconversió de l’aula mixta, i fins i tot quedaran algunes places lliures en matrícula oberta, és a dir, que es podran matricular en qualsevol moment del curs. Ho ha detallat Susanna Pla, regidora d’Educació a l’Ajuntament de Palafolls.

L’oferta prevista pel proper curs és d’una aula de nadons, amb un màxim de 8 places, 2 aules per infants d’un any, una aula mixta amb inscrits d’un i dos anys, i 2 classes més per a infants de 2 anys.

Aquest proper dimarts acaba el termini per formalitzar la matrícula pel curs vinent, pel que encara hi podria haver algun desistiment de plaça, cosa que ampliaria l’oferta de matrícula oberta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.