URGENT

Una 20a d’establiments locals oferiran descomptes i ofertes durant el FEM Palafolls

Compartiu aquesta història

En menys de 10 dies començarà la 4a edició del Festival FEM Palafolls, un cicle que barreja la cultura i els concerts amb la promoció econòmica del nostre poble.

L’Ajuntament ha posat la banya enguany en involucrar el comerç i la restauració al festival per tal d’aconseguir un major nombre d’establiments es sumin al FEM amb promocions i ofertes especials.

Així, durant els 3 dies que dura el FEM Palafolls, del 28 al 30 de juny, una vintena de comerços, bars i restaurants, oferiran tota classe d’ofertes especials vinculades al festival.

Fruiteres, pizzeries, cafeteries, farmacies, restaurants, herboristeries o ferreteries s’han sumat a la iniciativa oferint des de regals, descomptes o promocions especials pels clients que els visitin durant el FEM.

L’Ajuntament ha editat un díptic en el que recull les ofertes promocionals, alhora que detalla el programa d’activitats d’aquesta 4a edició del FEM. 

Una programació que inclou tres nits de música al parc de les Esplanes, a tocar de la Biblioteca, amb un grup tribut a El Último de la Fila el divendres, un grup de versions dissabte i DJ els tres dies. De nou hi haurà el village obert cada tarda i fins la matinada i la Fundació del Molí farà la desfilada de moda el divendres i la fira Fora Estocs dissabte al Fòrum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics