L’AVAH busca voluntaris per ampliar el seu servei de Lectura en veu alta als hospitals de la Corporació

Compartiu aquesta història

L’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital està cercant nous membres per l’associació per tal d’ampliar els serveis que està donant actualment als hospitals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Concretament, estan buscant voluntaris per ampliar el servei de Lectura en veu alta que s’ofereix des de fa un parell d’anys a l’Hospital Comarcal de Blanes. 

Ara, la intenció és portar aquest servei a tots els hospitals de la Corporació. Montse Fàbregas, coordinadora d’aquest voluntariat, indica que han pres aquesta decisió després de la bona acollida que ha tingut a Blanes. I, és que aquest és un taller que es fa un cop a la setmana a la Unitat de Convalescència del centre hospitalari per millorar l’estada dels pacients. 

Fàbregas afegeix que aquest projecte té molts beneficis pels pacients. Per exemple, l’estimulació intel·lectual o la millora de les relacions interpersonals de les persones ingressades a l’hospital. A la vegada, els permet passar una millor estada al centre durant la seva recuperació

La intenció del l’Associació ara és aconseguir persones voluntàries que tinguin temps lliure per estar amb els pacients. El perfil dels voluntaris és que tinguin com a mínim dues hores lliures a la setmana, amb facilitat per llegir i que es puguin comunicar amb els altres. tothom qui estigui interessat es pot posar en contacte amb l’AVAH a través dels seus canals habilitats.  

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.