Èxit de sol·licituds per les barraques de l’AlterFesta

Compartiu aquesta història

A principis de setembre se celebrarà la Festa Major de Palafolls i l’Ajuntament porta setmanes duent a terme tots els tràmits relacionats amb l’organització d’aquesta. Un d’ells, com és habitual, és l’atorgament de les barraques per AlterFesta, que enguany s’ha modificat  respecte els anys anteriors. 

Tot i el canvi, aquest any hi ha hagut èxit de participació en les sol·licituds. I, és que, 10 entitats han demanat estar presents les nit de l’AlterFesta, malgrat que només s’ofertaven sis barraques. En aquest sentit, des de l’Àrea de Joventut valoren molt positivament aquesta participació, tot i que d’aquestes deu entitats hauran de descartar quatre. Ho ha detallat Albert Muñoz, tècnic de joventut a l’Ajuntament de Palafolls. 

Un cop rebudes totes aquestes sol·licituds, l’ajuntament farà una valoració per decidir quines seran les 6 entitats que podran participar de l’AlterFesta. El que es valorarà serà tota la documentació presentada i els mèrits de cadascuna d’aquestes entitats. El veredicte final es donarà a conèixer a finals de juliol. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.