URGENT

Continua disminuint lleugerament l’atur a Palafolls

Compartiu aquesta història

Segons les últimes dades publicades per l’observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya, Palafolls ha tancat el mes de juny amb una xifra de 379 aturats. El que suposa una disminució de 2 persones respecte el mes de maig. Actualment, aquesta xifra suposa una taxa total d’aturats que baixa fins al 7’42%. Aquestes dades mantenen la xifra d’aturats a Palafolls per sota dels 400, una dada que no s’assolia des de feia 15 anys al nostre municipi i que es va assolir el mes passat. 

Respecte l’any passat, l’atur a Palafolls també ha disminuït. I, és que el juny del 2023 hi havia 436 persones aturades, 57 més que el juny d’aquest any. Aquesta xifra millora si la comparem amb les dades del 2013 en què hi havia 788 persones aturades a Palafolls, o al 2010 en què hi havia 741. 

Quant als municipis veïns, la xifra d’aturats varia segons el municipi, tot i que segueix una mateixa tònica. A Malgrat de Mar l’atur ha disminuït fins a les 779 persones, és a dir, 18 menys que el mes anterior. A Tordera i a Santa Susanna la xifra d’aturats també ha baixat fins als 1.069 i als 132, respectivament. Un augment lleuger respecte al més anterior, però que situa la taxa d’aturats en el 7’14% i el 12’00% en cada municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics