URGENT

Ja es poden sol·licitar les parades pels Sopars a la Fresca

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana, la Junta de Govern Local ha aprovat les bases reguladores per atorgar les llicències per les parades dels Sopars a la Fresca, activitat que s’emmarca dins la Festa Major de Palafolls el proper mes de setembre. 

Hi haurà un màxim de sis parades i, per tant, només s’atorgaran sis llicències, de la mateixa manera que ha passat amb les barraques de l’AlterFesta. Les entitats escollides comptaran amb una barraca de 24 metres quadrats on podran oferir menjar, begudes i postres al públic assistent durant el 7, 8 i 9 de setembre entre les 20h i les 00h. Ho ha detallat Ricard Morales, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Palafolls.

Les entitats interessades en sol·licitar una de les parades han de presentar una instància a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Palafolls. Entre els requisits per poder-los atorgar una, cal estar al corrent del pagament amb l’Ajuntament per obligacions concretes o en matèria de Seguretat Social i Hisenda i només es pot presentar una sol·licitud per entitat. 

El termini per presentar les sol·licituds és fins al proper 12 de juliol. Finalitzat aquest període, la Junta de Govern Local aprovarà el llistat provisional de participants i el termini per presentar esmenes que s’allargarà 10 dies hàbils. 

Un cop es publiqui el llistat definitiu es farà l’abonament de la taxa d’ocupació de la via pública que és el requisit indispensable per poder participar d’aquesta activitat. Les bases reguladores i més informació les podeu trobar al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics