URGENT

Palafolls presentarà dijous el cartell de la Festa Major

Compartiu aquesta història

Tot i que encara queden dos mesos, l’Ajuntament de Palafolls ja està enllestint tots els detalls de la Festa Major d’enguany. Per tal de donar-los a conèixer a la ciutadania, el consistori ha preparat la presentació oficial del cartell de Festa Major aquesta setmana.

Durant la presentació de dijous es donarà a conèixer el cartell de la Festa Major de Palafolls, tot i que des de l’àrea de Cultura s’avança que no s’entrarà en detall de tots els actes en concret. I, és que aquests es podran conèixer amb la programació que es repartirà els propers dies en diferents punts del municipi i el web municipal. 

A l’acte es presentarà el disseny del cartell de la Festa Major, juntament amb els grups que tocaran a Palafolls. A més, s’ha convidat a les entitats palafollenques que participen de la festa per tal que siguin les primeres en conèixer tots els detalls. Ho ha explicat Ricard Morales, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Palafolls.

Concretament, el cartell i els detalls de la festa es faran públics aquest dijous a les 19h a la Plaça del Forum Palatiolo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics