URGENT

Cinc patinadores del CP Palafolls arriben a les finals del nivells de promoció de la Federació 

Compartiu aquesta història

Aquesta temporada, 22 patinadores del Club Patí Palafolls s’han presentat a diversos Opens de Catalunya en què els resultats han estat molt positius. D’aquestes, 10 han aconseguit classificar-se per competicions superiors. En son un exemple les 5 patinadores que aquest cap de setmana van disputar les seves respectives finals dels nivells de promoció a Folgueroles. 

Aquestes, tal com ha detallat Joan Bosch, tècnic en cap del club, han estat Judit Garriga, Carla Gamundi, Nora González, Nadine Toribio i Aina Cañizares. 

En el cas de Judit Garriga, s’ha proclamat Campiona de Catalunya per segon any consecutiu. Des del club han destacat l’alegria i l’orgull que senten pels resultats obtinguts i per la feina feta tant per les patinadores com des del club.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics