URGENT

L’ONGD EDUALE es presenta oficialment a Palafolls

Compartiu aquesta història

Palafolls ja compta amb una nova entitat, una ONGD centrada en l’educació dels nens al Líban. El projecte neix després que un grup de joves, alguns d’ells de Palafolls, fessin un voluntariat amb l’ONGD Alkaria. Després de veure quina era la realitat dels nens que viuen a l’assentament informal Ibrahim Taleb, van considerar que havien de fer quelcom per ajudar-los.

El projecte se centra en la Solidaritat i Cooperació Internacional, però també en l’Educació pel Desenvolupament. És per aquest motiu que, entre altres dels projectes que tenen començats, la intenció és dur-ne un a l’escola que hi ha a l’assentament informal libanès per tal de garantir l’educació als infants que hi formen part.  Així ho ha indicat Pau Ribas, un dels fundadors de l’ONGD EDUALE.

Per tal que tothom pugui conèixer la tasca que fan i que volen desenvolupar des de l’entitat, a banda de recaptar fons per l’associació, s’ha preparat un acte de presentació. Aquest es durà a terme el proper 20 de juliol a la Plaça del Forum Palatiolo.

L’acte s’allargarà unes sis hores i s’han preparat diverses activitats per amenitzar la jornada. Entre elles hi haurà una actuació dels Diablesfolls, un berenar solidari, una taula rodona en què es parlarà del projecte i tothom podrà dir la seva, un sopar solidari, un bingo musical amb Ca l’Oca i música de la mà de DJ Set amb Sota Bosc. 

Totes les activitats son gratuïtes excepte el sopar que té un preu de 10€. Tothom qui vulgui participar d’aquest, ja pot comprar els seus tiquets a la Llibreria Colors o mitjançant el formulari online que trobareu a les xarxes socials de l’entitat. 

Actualment, EDUALE ha col·laborat amb diverses escoles i instituts catalans per donar a conèixer el projecte i la tasca que fan. Properament, tal com indiquen, volen ampliar aquestes col·laboracions i dur-les a terme en més espais educatius i socials.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics