URGENT

El gegant Guillem de PLF és el nou hereu del Maresme

Compartiu aquesta història

 

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Caldes d’Estrac la 22a Trobada Gegantera del Maresme en la que anualment es concentren les colles geganteres de la nostra comarca per escollir la Pubilla i l’Hereu.

Precisament, el gegant Guillem de PLF, de la colla de la nostra localitat va ser proclamat Hereu del Maresme després d’imposar-se a l’altre candidat; en Roc d’Arenys de Mar.

Pel que fa a la Pubilla, ahir es va recuperar el misteri de l’elecció, ja que després d’algunes edicions amb el sistema canviat, ahir es va tornar a escollir mitjançant una votació el mateix dia de la trobada i així no es sabia qui era l’afortunada fins al mateix moment.

Al final va ser escollida Pubilla la geganta de St. Vicenç de Montalt.

A la trobada hi van participar fins a 25 colles del Maresme que es van plantar a tocar de la N-II, i després de la cercavila es va fer el ball comarcal, en la que per primera vegada ballaven més colles de les habituals, adaptant la coreografia.

El proper any, la trobada gegantera del Maresme es farà a casa de l’hereu comarcal, pel que el 2013 la trobada es preveu fer a PLF.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics