URGENT

CiU amenaça en trencar el pacte amb el PSC a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Als nacionalistes no els ha agradat un article que ha publicat l’alcalde socialista, Josep Marigó, al butlletí del PSC que s’acaba d’enviar a les llars blanenques. Davant d’això, ha amenaçat de retirar el suport al PSC.

Josep Trias, portaveu dels nacionalistes a Blanes va assegurar en l’últim ple que el batlle continua amb l’actitud que es desprèn de l’editorial haurà de remuntar Blanes tot sol, amb el seu grup disminuït i sense el suport de CiU.

 

Trias, que va ser l’alcalde anterior, considera que de l’article “es desprèn una certa prepotència i falta d’humilitat que no s’hauria de donar tenint en compte que estan en minoria. Marigó va respondre a Trias i, lluny de retractar-se, va recordar que “CiU és lliure de no apuntar-se a tirar endavant el municipi.

L’origen de la polèmica és un text en què Marigó acusa CiU de la mala situació econòmica de l’Ajuntament per no haver pres mesures en el mandat anterior, quan governava la federació amb Trias com a alcalde. Segons el socialista “És evident que si l’anterior equip de govern hagués adoptat alguna de les mesures que l’equip de govern actual ha hagut de prendre”, l’Ajuntament de Blanes tindria actualment una millor situació econòmica.

L’alcalde admet en l’article que algunes mesures que s’han hagut de prendre –que sempre han tingut el suport de CiU– han estat “a contracor” per “reconduir una situació heretada”. En l’article, Marigó fa diversos retrets a CiU, entre els quals hi ha la “reclamació per un deute de més de deu milions d’euros presentada per l’anterior empresa de recollida d’escombraries”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics