URGENT

Malgrat es suma al Dia Mundial del Turisme

Compartiu aquesta història

 

Aquest divendres la localitat ha organitzat una fira a l’Avd del Bon Pastor durant tota la jornada per tal de celebrar el dia Mundial del Turisme.

La fira serà d’artesania i de comerciants locals i vol apropar als turistes que encara gaudeixen de les seves vacances a Malgrat, els productes del país. Es per això que no només hi haurà productes artesans fets a Catalunya, sinó que també l’Oficina de Turisme de Malgrat estarà a peu de carrer, on continuarà oferint els seus serveis d’informació tant del municipi com dels pobles propers.

L’oficina turística a més oferirà als visitants de la fira la possibilitat de fotografiar-se simulant ser a un dels elements més característics de Malgrat; la pilona. Ho ha explicat la responsable de Malgrat Turisme, Ester Gil.

La fira comptarà no només amb els comerciants locals que han volgut aprofitar per treure la seva parada, sinó que s’ha convidat a artesans de la zona per mostrar els productes típics catalans. Així també a la tarda la fira comptarà amb la participació de l’Associació de Puntaires de Malgrat, que mostraran els seus treballs i la seva artesania als visitants de la fira.

D’altra banda l’Oficina de Turisme de la Plaça de l’Àncora de Malgrat ha atés a més de 36 mil persones des que es va posar en marxa a finals de març, el que suposa un 7% més que l’any passat.

3 de cada 10 visites són de turistes procedents de Rússia i Països de l’Est i el 2 de cada 10 de França. També destaquen que 13% de les consultes van ser de turistes de Gran Bretanya, el 10% d’Holanda i el 7 i mig% d’Alemanya.

Segons dades aportades per Malgrat Turisme, prop de l’11% de les consultes fetes a l’oficina van ser de visitants espanyols.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics