URGENT

Detinguts tres veïns de PLF i Tordera per robar la carrega de camions estacionats

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’esquadra van detenir la nit del passat dijous, 17 d’octubre, a tres homes quan intentaven robar la càrrega de camions estacionats a l’àrea de servei de la Panadella, a la comarca de l’Anoia.

La detenció es va produir quan precisament s’havia instal•lat en aquest punt de l’antiga N-II un dispositiu de prevenció de robatoris a camions. Els agents van detectar un vehicle que circulava lentament i s’aturava al costat d’alguns dels camions estacionats. Quan es van apropar, els agents van comprovar que ja havien tallat les lones de dos camions, motiu pel qual van procedir a la seva detenció.

Segonts fonts municipals els tres detinguts, que tenen entre 21 i 24 anys, són de nacionalitat romanesa i veïns de Tordera i PLF. Tots tres tenen diversos antecedents i se’ls acusa d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. A més, es van intervenir les diferents eines que portaven per accedir a la càrrega dels camions. Divendres van passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Igualada, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Els robatoris a camions és una pràctica habitual. Un cop robada la carrega aquesta es reben en un mercat negre que amb la crisi s’ha estès. Actualment són nombroses les detencions i operacions policials que persegueixen aquestes pràctiques delictives.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics