URGENT

Evacuat en helicòpter un home que va caure mentre collia pinyes a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Un veí d’aquesta ciutat, d’uns 40 anys, va caure ahir al migdia de dalt d’un pi mentre estava recollint pinyes en un dels miradors de la vila.

L’home va caure, i va impactar d’esquenes contra el terra, provocant-li diversos traumatismes, pel que va acabar sent evacuat per l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Els fets van succeir al voltant de dos quarts d’una del migdia en un mirador que es troba a prop del carrer Maresme i on hi ha un parc, conegut pels veïns com al parc de l’Estel.

En aquest indret hi ha uns pins que van cridar l’atenció de l’home, de 40 anys i que viu a la pròpia ciutat. L’individu anava acompanyat de la seva dona quan va decidir enfilar-se en un dels pins per agafar pinyes, un bé molt preuat pels pinyons.

Un cop enfilat a l’arbre, va perdre l’equilibri i va caure d’esquena. La seva parella va avisar els serveis d’emergències i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar membres de Protecció Civil de Blanes, agents Policia Local i personal del SEM, que amb l’helicòpter medicalitzat van aterrar en el mateix mirador, des d’on van emportar-se el ferit.

No fa ni 15 dies les ADF de l’Alt Maresme alertaven dels recol.lectors furtius de pinyes, pel risc d’accidents en zones públiques o privades.

Les ADF explicaven que han proliferat les persones que s’enfilen als arbres sense permís ni llicència i demanaven a les autoritats a extremar la vigilància per evitar accidents com el d’ahir a Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics