URGENT

El director de cinema Ventura Pons obrirà un cicle d’autor a PLF.

Compartiu aquesta història

El nostre municipi inaugurarà a partir del proper 4 d’octubre i des de llavors cada primer dissabte de mes, un cicle de cinema d’autor, que comptarà amb la presència del director del film que farà una xerrada prèvia a la visualització de la pel·lícula.En total el cicle inclou 3 projeccions, una a l’octubre, una al novembre i l’última al desembre.
La primera de les projeccions serà el proper 4 d’octubre amb la presència del popular director barceloní Ventura Pons que presentarà la pel.licula Anita no perd el tren, un film del 2000, amb Rosa Mª Sardà i José Coronado com a protagonistes.

Pons és un dels directors catalans més importants amb títols com Amic/Amat, Carícies, el perquè de tot plegat, o Barcelona, un mapa, l’última de les seves obres estrenades.

El mes de novembre serà Jordi Roigé qui presentarà la pel.lícula Rock & Cat a PLF, un film que repassa el fenomen del rock en català de principis dels 90.

Tancarà el cicle la pel.licula de Juan Antoni Sagot My Way, d’aquests 2008, amb la història d’un narcotraficant que vol començar una vida normal.

Aquest cicle, que costa 3€ cada sessió, es farà els dissabtes al teatre municipal a les 9 del vespre, amb la presència dels directors que faran una xerrada explicativa de cada projecció.
El cicle de cinema, organitzat pel productor i director del Festival de Cinema de Girona, Lluís Valentí, es farà de forma simultània a Palafolls (Maresme), Riudellots de la Selva (Selva) i altres 3 poblacions catalanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics