L’Ajuntament es desvincula de la recollida d’aliments de les NNGG del PP

Compartiu aquesta història

El consistori palafollenc ha emès un comunicat amb caràcter d’urgència, en el que vol desvincular-se de la recollida solidària que ha començat la branca juvenil del PP de PLF.

Segons el comunicat oficial, algun dels 15 comerços i entitats col.laboradores de la campanya popular creuen  que rera d’aquesta iniciativa de les NNGG està l’Ajuntament, extrem que el consistori nega rotundament, assegurant que no col·laboren a la campanya.  Ho ha explicat la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera.

-*

La regidora afirma que no és bo polititzar un assumpte tant delicat com una recollida solidària per les famílies més necessitatdes del poble i afirma que els populars no s’han posat en contacte amb els serveis socials del municipi. De fet Agüera considera que hagués estat millor parlar-ho i unir esforços ja que recorda que l’Ajuntament ja té una campanya similar en marxa.

-*

És per tot això que a banda de desvincular-se de la iniciativa que comencen les NNGG local, l’Ajuntament no es fa responsable del destí final dels objectes recaptats a la campanya dels populars.

Les NNGG afirmen en la seva publicitat que els aliments i joguines recollides aniran a parar als palafollencs més desfavorits, amb col·laboració amb la parròquia de PLF.

L’Ajuntament cada any organitza a través dels seus serveis socials una gran recollida d’aliments i joguines, que després distribueix segons les necessitats de les famílies usuàries dels Serveis Socials.

La campanya oficial es fa amb el casal de la dona, el casal de joves, i el d’avis del centre com a punts de recollida i en breu començarà la campanya de joguines.

Per la seva banda la campanya que engega el partit polític té 3 punts de recollida en 3 bars de la nostra vila. A banda cada dissabte tindran una paradeta de recollida d’aliments i joguines en diferents punts del poble.

D’altra banda avui i demà s’ha organitzat una nova edició del gran recapte que no té cap centre de recollida a PLF. Es poden trobar centres a Malgrat, Blanes o Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.