URGENT

S’obre el període per presentar-se al 7è concurs de Treballs de Recerca

Compartiu aquesta història

 

Un any més l’àrea d’Ensenyament de PLF ha posat en marxa el concurs de Treballs de recerca per a estudiants locals de 2n de Batxillerat. S’hi pot presentar qualsevol palafollenc, independentment del centre de secundària on estudiï.

Tots els treballs que es presentin hauran de ser obres originals i hauran de tenir el vist i plau de la direcció de cada centre de secundària amb un document on consti la nota obtinguda al centre educatiu, la qual es valorarà també com a mèrit final.

El concurs repartirà 1000€ en premis en metal.lic. El treball guanyador s’emporarà 500 €, mentre que el segon tindrà una dotació de 300 i el tercer de 200.

Un jurat farà la valoració dels treballs segons la seva originalitat i el plantejament dels seus objectius, el rigor i tractament científic i la capacitat de síntesi, especialment en les seves conclusions.

Els premis s’atorgaran per decisió de jurats específics integrats per professorat dels centres educatius de Palafolls, tècnics municipals, pares i mares del municipi prèviament designats, i regidors/es representants de l’Ajuntament.

Els estudiants que vulguin presentar el seu treball de recerca poden presentar-lo fins divendres 21 de febrer a l’edifici MiD (Escola de Música i Dansa) de 9 a 14 h a l’àrea d’ensenyament.

El lliurament dels premis es farà abans del 30 de juny.

L’any passat van participar 8 treballs de recerca i el premi se’l va endur una “Reconstrucció històrica del castell de Palafolls “de les alumnes Marina Ayala i Jèssica Tresserras. El treball documentava la morfologia de la fortalesa i feia una aproximació de com era el castell en la seva època d’esplendor.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics