URGENT

Una incidència en un transformador deixa sense llum el barri de St. Lluís durant 3 hores

Compartiu aquesta història

 

A quarts de 6 de la tarda una aturada del transformador elèctric que dóna servei al barri de St. Lluís va deixar de funcionar, tallant el subministrament a tota aquesta zona de la nostra vila.

Els serveis tècnics d’Endesa van localitzar el transformador afectat que, tot i estar al terme municipal de Malgrat, només dóna servei a veïns de PLF. Un cop detectada la incidència els abonats afectats van ser redirigits a un altre transformador, per tal de poder arreglar la incidència. D’aquesta manera cap a quarts de 8 els afectats van tornar a tenir llum.

El subministrament es va tornar a interrompre abans de les 9 del vespre per tal de poder tornar a endolar als abonats al transformador corresponent, un cop arreglada la incidència.

Finalment el subministrament es va restablir definitivament als volts de les10 del vespre, pel que en tota la tarda, l’aturada del servei va afectar unes 3 hores.

Segons fonts d’Endesa consultades per aquesta emissora el tall del subministrament va afectar a 1037 abonats, tots ells centrats en el barri de St. Lluís.

Un cop restablert el corrent elèctric, però, els carrers del barri van continuar a les fosques durant tota la nit, ja que calia reactivar l’enllumenat públic. Es pressuposa que avui el servei a la via pública es reprendrà amb normalitat.

Tot i tenir un grup electrogen propi, aquesta emissora també es va veure afectada pel tall en el subministrament, motiu pel qual la programació habitual de RP es va veure interrompuda durant unes 2 hores.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics