URGENT

Pineda pagarà 700€ a les empreses que creïn llocs de treball

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de Pineda subvencionarà les empreses i autònoms que creïn llocs de treball. Ho farà pagant 700 € per cada nou autònom o treballador, segons ha anunciat el consistori a través d’un comunicat.

Aquest programa d’ajuts directes per incentivar les empreses i autònoms a crear llocs de treball al municipi compta amb un pressupost anual de 50.000 €, que es destinaran a bonificar les cotitzacions socials als treballadors autònoms de Pineda que es donin d’alta durant l’any i a les empreses que contractin a persones del municipi que es trobin a l’atur.

També s’atorgaran ajuts a les empreses i establiments que es traslladin al Polígon Industrial o als principals eixos comercials de la població.

Segons l’Ajuntament de Pineda els ajuts seran de 700 € als nous autònoms que es donin d’alta durant aquest any, 700 euros a les empreses que contractin treballadors de Pineda en atur per un mínim de 6 mesos, i una reducció del 50% de l’Impost d’Activitats Econòmiques a les noves grans empreses durant els primers 5 anys d’activitat i a les que incrementin la seva plantilla de treballadors indefinits.

Amb aquesta mesura, el Govern municipal pretén incentivar la creació de llocs de treball, amb una especial atenció a les petites i mitjanes empreses i els autònoms

Cal recordar que Pineda és el municipi amb un major nombre d’aturats a la zona de l’Alt maresme. El mes de febrer es va tancar al municipi amb prop de 3150 persones sense feina.

R. Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics