URGENT

Quatre detinguts per robar a l’interior de cotxes i autocaravanes a Santa Susanna i Calella

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra de Pineda han arrestat a quatre persones al llarg de la setmana passada en el marc d’un dispositiu contra els robatoris.

De fet, les quatre detencions es van fer en dues actuacions diferents. Els primers actes es van produir a les dues del migdia del 12 d’agost, quan agents de paisà van atrapar “in fraganti” tres homes que presumptament estaven forçant la porta d’una autocaravana.

La segona operació policial va ser diumenge passat a ple dia quan mentre els mossos patrullaven es van adonar que dues persones marxaven corrents al veure’ls. Llavors es va iniciar una persecució i el cotxe dels lladres va envestir directament el vehicle del cos de seguretat, provocant-li danys importants.

Si bé els lladres finalment van marxar corrents, la coordinació amb la Policia Local de Calella i la col•laboració ciutadana va permetre localitzar a un dels presumptes autors. A més, es van poder acabar recuperant tots els objectes que acabaven de robar, entre els quals hi havia un navegadors GPS, un telèfon mòbil i diversa documentació del propietari alemany.

Tots els detinguts al dia següent de ser enxampats van quedar en llibertat amb càrrecs per ordre judicial, tot i que tres d’ells ja acumulaven antecedents policials

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics