URGENT

La cantata del Petit Príncep centra la festa de fi de curs de l’escola de Música

Compartiu aquesta història

Per celebrar l’arribada de l’estiu i de les vacances i també, com a cloenda del curs escolar de l’escola municipal, aquest dimecres tindrà lloc la festa de fi de curs dels alumnes de llenguatge musical. El gruix d’alumnes, format per nens i nenes des de P4 fins a cicle mitjà, han preparat durant els últims mesos la Cantata del Petit Príncep, una obra musical narrada que conformen un total d’11 cançons, començant per la cançó del xai, i acabant per la cançó dels estels.

La directora de l’Aula de Música i Dansa de PLF, Sara Lozano, explica que els assajos s’han intensificat els últims dies, aprofitant en part que els escolars tenen les tardes lliures mentre fan jornada intensiva a l’escola, i així poden unificar els diferents grups que hi participaran.


La cantata comptarà també amb la participació d’una narradora, que anirà explicant la història del Petit Príncep, un conte poètic i filosòfic que narra la trobada entre un aviador i un nen, que amb les seves observacions fa que l’aviador es replantegi molts dels comportaments dels adults.  Els alumnes de l’escola de música i també els de dansa, que faran la cloenda el proper dissabte, estan molt emocionats amb les seves respectives festes de fi de curs, tal i com explica Sara Lozano.

La trobada de dimecres, on també hi  els nens i nenes que enguany s’han incorporat a la Banda de música, serà a la plaça del Fòrum Palatiolo i començarà a les 7 de la tarda.

Dissabte a partir de 2/4 de 6 serà el torn dels alumnes de l’escola de dansa, que mostraran les seves coreografies en les modalitats de clàssic, flamenc o dansa contemporània, entre altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics